+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: USB 3.0 Front anschlüss gehen nicht "Hilfe"

  1. #1

    Join Date
    24.03.22
    Location
    Deutschland
    P2P Client
    utorrent
    Posts
    2
    Activity Longevity
    0/20 1/20
    Today Posts
    0/5 ssssssss2

    USB 3.0 Front anschlüss gehen nicht "Hilfe"

    Hallo zusammen,
    bin am verzweifeln.

    Meine USB 3 Frontanschlüsse gehen Nicht

    Kann mir da jemand helfen

    Chipsatz treiber und alles habe ich geprüft alles grün.

    Daten
    Motherboard
    CPU Typ OctalCore AMD Ryzen 7 3800X, 4500 MHz (45.25 x 99)
    Motherboard Name Gigabyte B450M S2H (2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 1 M.2, 2 DDR4 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
    Motherboard Chipsatz AMD B450, AMD K17.7 FCH, AMD K17.7 IMC
    Arbeitsspeicher 16309 MB
    BIOS Typ AMI (10/13/2021)

    Peripheriegeräte
    Drucker Adobe PDF
    Drucker Fax
    Drucker HP2F8BCA (HP OfficeJet Pro 6970)
    Drucker Microsoft Print to PDF
    Drucker Microsoft XPS Document Writer
    Drucker OneNote (Desktop)
    Drucker Wondershare PDFelement
    USB3 Controller AMD K17.7 - USB 3.1 xHCI Controller
    USB3 Controller AMD Low-Power Promontory F Chipset - USB xHCI Controller
    USB-Geräte Generischer USB-Hub
    USB-Geräte Generischer USB-Hub
    USB-Geräte USB-Eingabegerät
    USB-Geräte USB-Eingabegerät
    USB-Geräte USB-Massenspeichergerät
    USB-Geräte USB-Massenspeichergerät
    USB-Geräte USB-Verbundgerät

    Strom liegt an aber es wird nichts übermittelt und im Geräte Manger steht

    1 unberkanntes Gerät -->

    Information.
    Das Gerät "USB\AMDROOT_HUB31\5&4087d53&2&0" erfordert weitere Installationen.

    Hat jemandnoch eine Idee was ich machen kann.

    VG, Sparks
    Reply With QuoteReply With Quote
    Thanks

  2. Who Said Thanks:

    BrentDweda (05.06.22)

  3. #2
    Moderator anon's Avatar
    Join Date
    01.02.08
    Posts
    38,244
    Activity Longevity
    11/20 19/20
    Today Posts
    3/5 ssss38244
    First of all, turn the computer completely off, disconnect power, wait a few seconds, then plug and turn on again. (Yes, USB chips from AMD may require this to be brought back into a working state )

    Secondly, you'll have to (re)install your chipset drivers to get the hub working. I couldn't find them on DriverIdentifier, but your motherboard's support page should have them. Sometimes setup programs don't catch all possible device IDs, so a manual install may be necessary.
    "I just remembered something that happened a long time ago."
    Reply With QuoteReply With Quote
    Thanks

  4. #3

    Join Date
    24.03.22
    Location
    Deutschland
    P2P Client
    utorrent
    Posts
    2
    Activity Longevity
    0/20 1/20
    Today Posts
    0/5 ssssssss2
    Habe ich gemacht aber ohne erfolg.

    weiterhin keine Funktion hast du noch eine IdeeGeräte Manager.jpg
    Reply With QuoteReply With Quote
    Thanks

  5. Who Said Thanks:

    (13.06.22) , (03.05.22)

  6. #4
    Moderator anon's Avatar
    Join Date
    01.02.08
    Posts
    38,244
    Activity Longevity
    11/20 19/20
    Today Posts
    3/5 ssss38244
    If you've already done the cold reboot as I suggested before, try one of these.

    Code:
    https://bayfiles.com/ndc3t6T7xb/B450M_S2H_rev._1.x_zip
    You will likely have to install the driver manually, select the right entry from the list and say yes when Windows complains the device ID doesn't match, but it should work.

    "I just remembered something that happened a long time ago."
    Reply With QuoteReply With Quote
    Thanks

+ Reply to Thread

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •