+ Reply to Thread
Results 1 to 12 of 12

Thread: qBittorrent 3.3.12

  1. #1
    Elite
    mmmmm's Avatar
    Join Date
    24.07.07
    P2P Client
    µtorrent
    Posts
    1,545
    Activity Longevity
    0/20 20/20
    Today Posts
    0/5 sssss1545

    qBittorrent 3.3.12

    The client uses global peer id so use memory reader (mR don't support memory reader for qbittorrent then don't run both at the same time)
    The client send IPv6 so be sure your real qBittorrent 3.3.12 do .

    Very important :
    After changing the emulation for your torrents be sure to close mR and open again .
    Attached Files Attached Files
    Busy , new things always comes
    Its the time for personal life ,Still here from time to time, Greeting for everybody All .

    Its easy way to capture the announces :-
    Tutorial how use SmartSniff to Capture announces for Bittorrent
    Reply With QuoteReply With Quote
    Thanks

  2. Who Said Thanks:

    egy (29.05.17) , silencer1980 (16.05.17) , Auron (14.05.17) , Kapusta (22.04.17) , The735 (20.04.17) , FubareD (19.04.17) , Lince (19.04.17) , illusive (19.04.17) , Kynyo (19.04.17) , Codec (19.04.17) , czullo (19.04.17) , anon (19.04.17)

  3. #2

    Join Date
    17.10.09
    Posts
    15
    Activity Longevity
    4/20 15/20
    Today Posts
    0/5 sssssss15
    Thank you! If my ISP provides only IPv4 currently, that means i can't use it?
    Reply With QuoteReply With Quote
    Thanks

  4. #3
    Member
    Join Date
    19.07.14
    Location
    地獄
    P2P Client
    qbittorrent
    Posts
    322
    Activity Longevity
    1/20 6/20
    Today Posts
    0/5 ssssss322
    Quote Originally Posted by Kynyo View Post
    Thank you! If my ISP provides only IPv4 currently, that means i can't use it?

    You have to check your announce. You will see something like this

    ipv6=2400:0:9d38:6ab8:8fa:2db3:c4a6:3000
    Last edited by Codec; 19.04.17 at 17:34.
    Reply With QuoteReply With Quote
    Thanks

  5. Who Said Thanks:

    mmmmm (19.04.17)

  6. #4

    Join Date
    16.04.17
    P2P Client
    qBittorrent
    Posts
    7
    Activity Longevity
    4/20 1/20
    Today Posts
    0/5 ssssssss7
    Quote Originally Posted by Codec View Post
    You have to check your announce. You will see something like this

    ipv6=2400:0:9d38:6ab8:8fa:2db3:c4a6:3000
    I'm new here how can i check my announce?
    Reply With QuoteReply With Quote
    Thanks

  7. #5
    Elite
    mmmmm's Avatar
    Join Date
    24.07.07
    P2P Client
    µtorrent
    Posts
    1,545
    Activity Longevity
    0/20 20/20
    Today Posts
    0/5 sssss1545
    Quote Originally Posted by The735 View Post
    I'm new here how can i check my announce?
    The link at my signature .
    Busy , new things always comes
    Its the time for personal life ,Still here from time to time, Greeting for everybody All .

    Its easy way to capture the announces :-
    Tutorial how use SmartSniff to Capture announces for Bittorrent
    Reply With QuoteReply With Quote
    Thanks

  8. #6
    Moderator anon's Avatar
    Join Date
    01.02.08
    Posts
    33,241
    Activity Longevity
    17/20 19/20
    Today Posts
    3/5 ssss33241
    Quote Originally Posted by The735 View Post
    I'm new here how can i check my announce?
    http://www.sb-innovation.de/showthread.php?t=32021
    "I've seen the future and I leave it all behind."
    Reply With QuoteReply With Quote
    Thanks

  9. #7
    Member czullo's Avatar
    Join Date
    28.01.08
    Posts
    700
    Activity Longevity
    4/20 19/20
    Today Posts
    0/5 ssssss700
    Its stupid question but i cant fint ipv6 option in qbittorent, can anybody help me?


    @mmmmm BTW will you port your client to RMP too?
    Last edited by czullo; 22.04.17 at 13:00.
    Reply With QuoteReply With Quote
    Thanks

  10. #8
    Moderator anon's Avatar
    Join Date
    01.02.08
    Posts
    33,241
    Activity Longevity
    17/20 19/20
    Today Posts
    3/5 ssss33241
    Quote Originally Posted by czullo View Post
    Its stupid question but i cant fint ipv6 option in qbittorent, can anybody help me?
    Look in the advanced settings, it's among the first entries.
    "I've seen the future and I leave it all behind."
    Reply With QuoteReply With Quote
    Thanks

  11. Who Said Thanks:

    Codec (23.04.17)

  12. #9
    Elite
    mmmmm's Avatar
    Join Date
    24.07.07
    P2P Client
    µtorrent
    Posts
    1,545
    Activity Longevity
    0/20 20/20
    Today Posts
    0/5 sssss1545
    Quote Originally Posted by czullo View Post
    Its stupid question but i cant fint ipv6 option in qbittorent, can anybody help me?


    @mmmmm BTW will you port your client to RMP too?
    qbittorent by default send IPV6 (without choosing any thing).

    Yes .
    Busy , new things always comes
    Its the time for personal life ,Still here from time to time, Greeting for everybody All .

    Its easy way to capture the announces :-
    Tutorial how use SmartSniff to Capture announces for Bittorrent
    Reply With QuoteReply With Quote
    Thanks

  13. #10
    egy
    egy is offline

    Join Date
    23.12.16
    Posts
    14
    Activity Longevity
    2/20 1/20
    Today Posts
    0/5 sssssss14
    Hello mmmmm

    You told me before that mine doesn't send IPV6,
    that was for qBittorrent 3.3.10
    So I can't use this one or I can ?

    I followed your tutorial (SmartSniff) for the new version
    and I searched but didn't find IPV6 or IPV4 in the announce.

    Thanks.
    Reply With QuoteReply With Quote
    Thanks

  14. #11
    Elite
    mmmmm's Avatar
    Join Date
    24.07.07
    P2P Client
    µtorrent
    Posts
    1,545
    Activity Longevity
    0/20 20/20
    Today Posts
    0/5 sssss1545
    Quote Originally Posted by egy View Post
    Hello mmmmm

    I followed your tutorial (SmartSniff) for the new version
    and I searched but didn't find IPV6 or IPV4 in the announce.

    Thanks.
    Then its not send it .

    You told me before that mine doesn't send IPV6,
    that was for qBittorrent 3.3.10
    So I can't use this one or I can ?
    You can .

    ---------- Post Merged at 18:29 ---------- Previous Post was at 18:08 ----------

    You can use this one according to this :

    I followed your tutorial (SmartSniff) for the new version
    and I searched but didn't find IPV6 or IPV4 in the announce.
    Busy , new things always comes
    Its the time for personal life ,Still here from time to time, Greeting for everybody All .

    Its easy way to capture the announces :-
    Tutorial how use SmartSniff to Capture announces for Bittorrent
    Reply With QuoteReply With Quote
    Thanks

  15. Who Said Thanks:

    egy (30.05.17)

  16. #12
    egy
    egy is offline

    Join Date
    23.12.16
    Posts
    14
    Activity Longevity
    2/20 1/20
    Today Posts
    0/5 sssssss14
    So even though mine doesn't send IPV6,
    I can safely use this client/emulation.

    Thanks mmmmm :)

    Edit:

    qBittorrent setting "Listen on IPv6 address" is unchecked,
    Should I leave it unchecked or should I check/enable it ?

    Thanks.
    Last edited by egy; 30.05.17 at 01:59.
    Reply With QuoteReply With Quote
    Thanks

+ Reply to Thread

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125