Results 1 to 11 of 11

Thread: accessing SB-innovation with firefox

  1. #1

    Join Date
    31.08.12
    Posts
    46
    Activity Longevity
    0/20 10/20
    Today Posts
    0/5 sssssss46

    accessing SB-innovation with firefox

    I keep getting error 502, then cloudflare back up of the site. I thought the site was down, but today I use chrome and nothing is wrong with the site. weird...
    Reply With QuoteReply With Quote
    Thanks

  2. #2
    Moderator anon's Avatar
    Join Date
    01.02.08
    Posts
    33,241
    Activity Longevity
    17/20 19/20
    Today Posts
    3/5 ssss33241
    Tried it on Firefox 38, with and without a User-Agent string, worked fine.
    "I've seen the future and I leave it all behind."
    Reply With QuoteReply With Quote
    Thanks

  3. #3
    Coder
    Lucius's Avatar
    Join Date
    05.08.11
    Posts
    1,205
    Activity Longevity
    5/20 12/20
    Today Posts
    0/5 sssss1205
    I use Firefox all the time, no issues at my end.
    Reply With QuoteReply With Quote
    Thanks

  4. #4

    Join Date
    31.08.12
    Posts
    46
    Activity Longevity
    0/20 10/20
    Today Posts
    0/5 sssssss46
    thanks for the reply guys.
    looks like it could be my anti-malware malwarebytes software or it could be Windows 10 itself?(yes, I finally installed Windows 10 LTSB now. LOL)

    hmmm, I gotta look into this further. I still use firefox for most sites.
    Reply With QuoteReply With Quote
    Thanks

  5. #5
    Moderator
    Instab's Avatar
    Join Date
    17.09.09
    Posts
    6,490
    Activity Longevity
    6/20 16/20
    Today Posts
    0/5 sssss6490
    Quote Originally Posted by Lucius View Post
    I use Firefox all the time, no issues at my end.
    what he said
    Your account has been disabled.
    Reply With QuoteReply With Quote
    Thanks

  6. #6
    illusive's Avatar
    Join Date
    24.10.10
    P2P Client
    What ?! That's Private!
    Posts
    311
    Activity Longevity
    6/20 13/20
    Today Posts
    0/5 ssssss311
    Quote Originally Posted by Instab View Post
    Quote Originally Posted by Lucius View Post
    I use Firefox all the time, no issues at my end.
    what he said
    What they said
    Reply With QuoteReply With Quote
    Thanks

  7. Who Said Thanks:

    Lucius (28.03.17) , Rebound (28.03.17)

  8. #7
    Moderator anon's Avatar
    Join Date
    01.02.08
    Posts
    33,241
    Activity Longevity
    17/20 19/20
    Today Posts
    3/5 ssss33241
    Quote Originally Posted by austinpowers View Post
    thanks for the reply guys.
    looks like it could be my anti-malware malwarebytes software or it could be Windows 10 itself?(yes, I finally installed Windows 10 LTSB now. LOL)

    hmmm, I gotta look into this further. I still use firefox for most sites.
    You should have upgraded to Windows 95, it's even better.



    Disabling everything you think may cause this and re-enabling it one by one is a good idea. A clean browser install should also help you figure out whether your addons or settings are to blame.
    "I've seen the future and I leave it all behind."
    Reply With QuoteReply With Quote
    Thanks

  9. Who Said Thanks:

    ozymandis (06.04.17) , austinpowers (28.03.17)

  10. #8
    Coder
    Lucius's Avatar
    Join Date
    05.08.11
    Posts
    1,205
    Activity Longevity
    5/20 12/20
    Today Posts
    0/5 sssss1205
    Start Firefox in safe mode and see.
    Reply With QuoteReply With Quote
    Thanks

  11. Who Said Thanks:

    austinpowers (28.03.17)

  12. #9

    Join Date
    31.08.12
    Posts
    46
    Activity Longevity
    0/20 10/20
    Today Posts
    0/5 sssssss46
    Quote Originally Posted by anon View Post
    You should have upgraded to Windows 95, it's even better.

    image

    Disabling everything you think may cause this and re-enabling it one by one is a good idea. A clean browser install should also help you figure out whether your addons or settings are to blame.
    the only problem is getting support, if you run into any problems. but one can always do a fresh install. lol

    ---------- Post Merged at 03:02 ---------- Previous Post was at 03:01 ----------

    Quote Originally Posted by Lucius View Post
    Start Firefox in safe mode and see.
    thanks. will try that as well.
    Reply With QuoteReply With Quote
    Thanks

  13. #10

    Join Date
    31.08.12
    Posts
    46
    Activity Longevity
    0/20 10/20
    Today Posts
    0/5 sssssss46
    ok everyone, I have done some trouble shooting and still couldn't find exactly what was the problem. but the most important point is that the problem just went away and Firefox works perfectly now.

    very strange...
    Reply With QuoteReply With Quote
    Thanks

  14. #11
    Moderator anon's Avatar
    Join Date
    01.02.08
    Posts
    33,241
    Activity Longevity
    17/20 19/20
    Today Posts
    3/5 ssss33241
    Quote Originally Posted by austinpowers View Post
    the problem just went away and Firefox works perfectly now.

    very strange...
    Computer stuff randomly breaking and then fixing itself? That's more common than you think
    "I've seen the future and I leave it all behind."
    Reply With QuoteReply With Quote
    Thanks

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125