PDA

View Full Version : upload in rapidshare



jacksbi
21.10.08, 20:42
is it there any program to upload the files on rapidshare where i can resume upload from the postion where i stopped i am having collector account at rapidshare

anon
21.10.08, 20:45
Rapidshare's own RapidUploader can do that, but it doesn't work with a collector's account - it needs a premium one.

jacksbi
21.10.08, 20:49
ok anon one more thing i want to use cryptload and torrent clients at a time i.e i want to download download from rapidshare using cryptload when i am running torrent cleints but when i try to download like that from cryptload my dowload stops in the middle why is this happening

can we use torrent clients and rapidshare donwloaders at atime?

anon
21.10.08, 20:52
There should be no problems with running BT clients and RS downloaders at the same time.

Your issue may be caused by the torrent client using too much bandwidth and therefore leaving very little for CryptLoad, which freezes its download. Try limiting your BT client's upload and download speed to 80%, so that at least 20% is left for CL (and all other network apps, of course).

Also make sure you're using the latest version of CryptLoad. I don't know too much about it, but I'm sure shoulder will be able to help you with this. :smile:

jacksbi
21.10.08, 20:57
no dude it seems internet speed may be problem i am thinking when i use torrent clients my cl speed goes to 1kbps some times in bytes also how to solve this problem

anon u people just rock man i am also computers student but still now i cant understand how u people develop this excellent mods to help people anon may be this is off topic but can i know what languages do u use to write these programs do u use languages or scripts?or whatever?

hats off to sbi team

shoulder
21.10.08, 21:01
no dude it seems internet speed may be problem i am thinking when i use torrent clients my cl speed goes to 1kbps some times in bytes also how to solve this problem

Because of this he meant you should limit your upload- and downloadspeed to about 80% of the maximum speeds to "save" bandwidth for Cryptload. :wink:

Also, which version are you using?

jacksbi
21.10.08, 21:03
how to limit my bt speed to 80%

i am using 4 clients at a time can u help me out?
how to change cryptload BW to 20%?
i am using v1.1.4

anon
21.10.08, 21:04
how to limit my bt speed to 80%

i am using 4 clients at a time can u help me out?
how to change cryptload BW to 20%?

Limit each client's speed to 20%:

20 x 4 = 80
100 (total) - 80 = 20, the total amount of bandwidth left for CL.

jacksbi
21.10.08, 21:06
yes where can i change it ?will it be there in settings?

shoulder
21.10.08, 21:07
It would be helpful if you tell us which clients you are using? :wink:

jacksbi
21.10.08, 21:11
azureus shu mod,faze mod,utorrent,bittorrent

how to change crypt load BW to 20%?

anon
21.10.08, 21:11
@sh: he also did in the Faze thread ^^

For Azureus:
Go to Tools -> Options -> Transfer -> Max download speed in KB/s (global) in the right side, and set it to 20% of your connection's maximum download speed.
For Faze:
Go to Options -> Bandwidth -> Maximum overall download rate, and again set it to 20% of your connection's maximum download speed.
For uTorrent:
Go to Options -> Preferences -> Connection -> Maximum download rate (in the right side), and again set it to 20% of your connection's maximum download speed.
For BitTorrent:
Same as uTorrent.


anon u people just rock man i am also computers student but still now i cant understand how u people develop this excellent mods to help people anon may be this is off topic but can i know what languages do u use to write these programs do u use languages or scripts?or whatever?

Please note I didn't code Faze, Azureus, etc. Rebound and DigitalDJ did, respectively.
Faze is coded in the Python programming language, Azureus in Java.

Edit: again, by limiting the four BT clients' max DL rate to 20%, you leave 80% for all four, and this way the remaining 20% is left to CL - you don't limit its rate to 20%, it's done by itself.

jacksbi
21.10.08, 21:22
ok i will try it my connection speed is

dowload=2mbps
upload=256kbps

anon
21.10.08, 21:25
That'd make a theoretical max download speed of 256kB/s, and max upload of 32kbs. So you should limit every BT client's download speed to 50kbs, and this way another ~50kbs would be left for CryptLoad.

jacksbi
21.10.08, 21:32
ok i will do it should i change upload settings also?

i had changed the download speeds as 65,65,50,35 is it ok

should i also change upload speeds?

anon
21.10.08, 21:35
Yes, just in case set every BT client's max upload rate to 6kB/s.

jacksbi
21.10.08, 21:36
ok i will do it ur very helpful to me

i will try it and tell the result tommrow

Progen
20.03.09, 01:38
Rapidshare's own RapidUploader can do that, but it doesn't work with a collector's account - it needs a premium one.

Sorry to revive an old thread but I think you meant RapidManager, not RapidUploader.

anon
20.03.09, 18:19
As far as I know RapidUploader and RapidManager are separate tools.

Progen
21.03.09, 06:30
As far as I know RapidUploader and RapidManager are separate tools.

Yes, I know but your first post in this thread was replying to which software can resume Rapidshare uploads and only RapidManager can do that, not RapidUploader unless it's different in your part of the world.

anon
21.03.09, 18:23
Yes, you're right with that. But jack20201900 wanted to resume uploads with a Collector's Account, and that isn't possible even with RapidManager, right?

Unless he was talking about continuing multiple uploads from the last file that was uploaded, rather than resuming a file that was, for example, 50% done when he had to exit.

Progen
21.03.09, 23:32
I'd advise him to buy a premium account. :tongue: