PDA

View Full Version : accessing SB-innovation with firefox



austinpowers
26.03.17, 10:25
I keep getting error 502, then cloudflare back up of the site. I thought the site was down, but today I use chrome and nothing is wrong with the site. weird...

anon
27.03.17, 06:19
Tried it on Firefox 38, with and without a User-Agent string, worked fine.

Lucius
27.03.17, 12:30
I use Firefox all the time, no issues at my end.

austinpowers
27.03.17, 14:17
thanks for the reply guys.
looks like it could be my anti-malware malwarebytes software or it could be Windows 10 itself?(yes, I finally installed Windows 10 LTSB now. LOL)

hmmm, I gotta look into this further. I still use firefox for most sites.

Instab
27.03.17, 22:13
I use Firefox all the time, no issues at my end.
what he said

illusive
28.03.17, 00:07
I use Firefox all the time, no issues at my end.

what he said

What they said :biggrin:

anon
28.03.17, 04:22
thanks for the reply guys.
looks like it could be my anti-malware malwarebytes software or it could be Windows 10 itself?(yes, I finally installed Windows 10 LTSB now. LOL)

hmmm, I gotta look into this further. I still use firefox for most sites.

You should have upgraded to Windows 95, it's even better.

http://www.sb-innovation.de/attachment.php?attachmentid=16234

Disabling everything you think may cause this and re-enabling it one by one is a good idea. A clean browser install should also help you figure out whether your addons or settings are to blame.

Lucius
28.03.17, 12:42
Start Firefox in safe mode and see.

austinpowers
28.03.17, 13:02
You should have upgraded to Windows 95, it's even better.

image (http://www.sb-innovation.de/members/anon-albums-fly-pool-picture16234-upgraded-windows-95.png)

Disabling everything you think may cause this and re-enabling it one by one is a good idea. A clean browser install should also help you figure out whether your addons or settings are to blame.

the only problem is getting support, if you run into any problems. but one can always do a fresh install. lol

---------- Post Merged at 03:02 ---------- Previous Post was at 03:01 ----------


Start Firefox in safe mode and see.

thanks. will try that as well.

austinpowers
06.04.17, 19:32
ok everyone, I have done some trouble shooting and still couldn't find exactly what was the problem. but the most important point is that the problem just went away and Firefox works perfectly now.

very strange...

anon
08.04.17, 06:27
the problem just went away and Firefox works perfectly now.

very strange...

Computer stuff randomly breaking and then fixing itself? That's more common than you think :wtongue: